Tel.: +36 1 251 51 59 / +36 30 680 8427    Email: info@panzipet.hu

Picture

Alapítás

A Panzi-Pet Kft.-t 1996. november 26.-án alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Azonban a cég jogelődje már 1986-ban napvilágot látott egy 20 nm2-es újpesti üzletben, ahol termény és díszmagokkal foglalkoztak. Akkoriban a termelőszövetkezetektől megvásárolt magokat saját udvarukban keverték össze egy betonkeverővel és egy Barkasszal járták az országot, hogy beszerezzék az árukészletet amit kisboltjukban eladhatnak...

Templom utca

1986 - 1992
Movie

Kisvállalkozásból országmárka

Hogy hogyan sikerült egy kétszemélyes kisvállalkozásból ma az ország elsőszámú állateledel márkájává válni? A cég folyamatos fejlődésével nagyobb, jobban felszerelt telephelyre volt szükség, a nagyobb árukészlet elraktározása érdekében többször is költözött. Először egy 60nm2-es rákospalotai családi házba, ahol a későbbiekben a Kft. is megalakult. Jelenlegi telephely 2014-ben épült fel, az M3-as autópálya kivezetőjénél mintegy 3000nm2-es alapterületen.

„Elsőszámú célkitűzésünk volt, hogy egy olyan márkát építsünk, aminél garantálni tudjuk stabilan a jó minőséget, a versenyképes piaci árakat és a világszinten is stílusos designt.”

Vécsey Károly utca

1992 - 1997
Picture

A Felfedezett piaci rés alapján alkottuk meg saját brandünket.


„Magyarországon egyedülállónak nevezhető a Panzi márka, hiszen több mint 450 termékünk van a piacon, a kedvtelésből tartott állatok számára legyen az kutya, macska, madár, hal, rágcsáló vagy hüllő”

Fontos számunkra, hogy egy minden ízében magyar termékcsaládot építsünk.
 Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink Magyarországon készülnek, hazai receptek alapján, itthoni kreatív szakember gárdánk tervei szerint.

Kazinczy utca

1997 - 2000
Location

Termékeink megtalálhatóak...

a magyarországi díszállat boltokban, szakáruházakban, szuper- és hipermarketekben, illetve web-áruházakban is.

Ungvár utca

2000 - 2014
Location

Jelenleg...

Jelenleg több mint 20 országban történik export tevékenységünk: Görögországtól a Kanári Szigetekig, Romániától Németországig. De olyan egzotikus helyeken is jelen vagyunk, mint Bahrein vagy Kína. Tudatos piaci jelenlétünknek köszönhetően egyre többen ismerik világszerte termékeinket és cégünk logóját.

Városkapu utca

2014 - to the present day.

Kérdésed van?

Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!
Tedd fel kérdésedet, és mi legjobb tudásunk szerint a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk választ adni.


Ha Ön már regisztrált partnerünk, rendelését itt adhatja le